A la Universitat no expliquen com valorar els sentiments dels altres, que són els que influeixen en les seves decisions, no ensenyen com fer que una persona recuperi la confiança en si mateixa o la força quan no pot assumir la pèrdua d'un ésser estimat o quan perd la raó principal de la seva vida...

A la Universitat no expliquen ni ensenyen que se sent quan perds la feina, quan no saps si podràs pagar els rebuts o si no tens clar si podràs mantenir la teva casa. Tampoc expliquen que se sent quan veus clarament que, tot i els teus esforços, l'empresa en la qual treballes ha decidit prescindir de tu.

Només la vida i l'experiència ens dóna la visió i les eines per acompanyar a les persones en els seus processos de millora, siguin quins siguin, i només el temps ens dóna la perspectiva per escollir i orientar cap al millor camí.

Mentre no arriba això, està bé formar-se, quant més millor...

Currículum de Philippe Centell

Philippe Centell: Consultor en Relacions Humanes i Orientador psicològic free lance. Consultor, Formador i Coach per a Human Links. Escriptor i professor.

Va néixer a París el 1959 i va arribar a Barcelona el 1973. Va estudiar Ciències Físiques on va aprendre el mètode científic. Entre els anys 1988 i 1992 Va estar Treballant Amb Un Grup de Desenvolupament voluntat personal de Consciència (Projecte Heaven on Earth, liderat per David Breathe, Anglaterra) que es basava la seva filosofia en una practical profunda constant que barrejava el "Rebirthing" el psicoanàlisi Jung i l'estudi de les sensacions a través de diverses tècniques de respiració, el ioga i el Quart Camí de Gurdjieff. Posteriorment estudia Psicologia fins a adonar-se que si bé hi ha molt que aprendre, el saber pot portar a l'error...

 

FORMACIÓ

CIÈNCIES FÍSIQUES 1978-1981, Universitat de Barcelona; PSICOLOGIA, 1997-2000, UNED.

2008 Programa Integral de formació de Coaches,
2004 Introducció al Focusing
2004 Councelling, Voice Dialogue, Inst. Heskaiher, Itàlia
2003 Coaching Ontològic
2003 Intel·ligència Emocional
 
Format per:
Cris Bolívar, Luis López, Marta Calvo de Newfield group, Elena Dragotto (Inst. Heskaiher)
  

EXPERIÈNCIA

EXPERIÈNCIA

Formació i coaching

2007-2017 Formador Free Lance en habilitats personals, coach, escriptor: autor de "La dona essencial" ed. Indigo -2011-, "Inner Beauty" -2014- publicat en Amazon, edició revisada de "Femení Essencial" -2017-, publicat a Amazon. Coordinador i formador pel programa integral de formació de coaches per Cris Bolivar Consulting (actualment Essential Institute), formador i coach per Cris Bolívar Consulting. Coordinador del programa de formació i formador de Coaches per Motiva't (International Coach Federation).

CLIENTS

Taller de recursos, CEOP (Tarragona), Ajuntaments de: Manresa, de Santa Perpètua de Mogoda, de Badia de Vallès; ARED, Cris Bolívar Consulting (actualment Essential Institute), Barcelona Activa / Porta 22, Escola de coaching Motiva't, UNIS corporation, CTAC, Aulaforum.

Fotografia i producció audiovisual

1989-2005 Fotògraf de moda, publicitat, industrial per Studio Centell

CLIENTS

Produccions Periodístiques SL, Q-Art Comunicació i Diseny SL, Feed Back SL., Marcelo Vilá SA, D'Art Publicitat SL, Gedelson SL, Cosmètica tècnica SA, (Lendan perruqueria, Alea cosmètica), Bon Preu SA, Pixel BCN SL, CasBra SA, Parissime Ibérica SA, Vieta Audio SA, Dürer Packaging SA, Promocions i enginyeria d'obres SA, HYMSA (Revista Clara), cosmètica tècnica SA (Lendan perruqueria), Alea cosmètica, Pons i Andreu SL, Publicitat, Revista Tocat, Revlon cosmètica, Produccions Publicitàries, Punt Groc i associats SA, Frederic Homs SA

2012-2016 Fotògraf tècnic i creatiu; productor audiovisual, direcció, filmació i edició; disseny de pàgines web i comunicació.

CLIENTS

Smöoy, Bonson, Restaurants Tagliatella (Salou i La Pineda), Mas Postius, Terra Cuita, Toldo Color, A Quatre Mans, Restaurant Food Planet, Palou ECOP SL, La Caseta de la Maria, Club Vela, Restaurant Gretta Gogó, Coll Arts, Ingredíssimo, Hotel California Salou, Hotel Playa Park Salou, Concha Blanch, Boka Loka càtering, Amaawa, Atelier perruqueria i estètica.

  • +34 617 680 706
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.